Uw fiets op maat. Gemaakt door Velo d'Anvers. Alles is mogelijk!

You're own bicycle, taylor made by Velo d'Anvers, everything is possible!

Maatwerk fixie fiets Rieneke Velo d'Anvers

Een fiets op maat combineren met het Fietsplan? Dat kan.

Bakfiets op maat?

Wij bouwen uw bestaande bakfiets om naar een elektrische! Geen gedoe meer met zware spullen. Ook hier is veel mogelijk. In ons voorbeeldmodel hebben we alle opties voor u erop gezet. Schijfremmen, middenmoter, Brooks zadel, lichtgewicht bak, weggewerkte accu, hoogrendement licht voor en achter. Hoge snelheid, cargo banden.

Volledige restauratie van uw fiets?

Deze Raleigh is voorzien van nieuwe lak, decals en de onderdelen zijn herbouwd. De fiets ziet er weer uit als nieuw en rijdt ook zo.

Complete restauration of your own bicycle. New paint, decals and rebuild parts.

Maatwerk fixie fiets Rieneke Velo d'Anvers

Maatwerk fiets voor Rieneke

Deze fixed gear fiets is geheel op maat gebouwd voor een klant. Het frame is een vintage Gazelle, afgeschuurd, afgeslepen, geplamuurd, compleet opnieuw gespoten met primer en daarna gespoten in een licht blauwe lak inclusief drie lagen glanzende finish. Het vintage Brooks zadel werd door de klant zelf aangeleverd. Voorzien van Schwalbe Lugano banden, erg bijzondere vergulde Sturbey Archer crankset, een nieuw racestuur en bruin leren stuurlint. Speciaal op aanvraag van de klant is ook een voorrem gemonteerd, voor extra gemak in de stad.

Custom Batavus — Velo d'Anvers vintage fietsen, fixies, maatwerk, reparaties en onderdelen

Maatwerk Batavus

Deze fiets werd in opdracht volledig custom opgebouwd. Een ware blauwe eye-catcher al zeggen we het zelf!

Maatwerk fietsen

Wij maken graag fietsen op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

— info & contact
Maatwerk fixie fiets Rieneke Velo d'Anvers
Maatwerk fiets André — Velo d'Anvers vintage fietsen, fixies, maatwerk, reparaties en onderdelen

Maatwerk fiets voor André

We hebben beide wielen voorzien van RVS spaken, een rekje gemonteerd en mooie witte details aangebracht. Eigenaar André gaat de fiets in zijn eigen zaak ophangen en fietst op mooie dagen natuurlijk een rondje op deze origineel behouden fiets!

Maatwerk fiets voor Marlène

Samen met Marlène is deze maatfiets samengesteld, aan de hand van een kleurwaaier is de kleur bepaald, de klant had een moodboard gemaakt waarin specifieke details erg belangrijk waren. Daarna is het frame voorbereid op het spuitwerk, de mooie gifgroene kleur is aangebracht daarna is het frame zorgvuldig opgebouwd. In zo’n proces heeft de klant erg veel inbreng maar is het altijd spannend om te zien hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Er wordt niet steeds hetzelfde trucje uitgehaald, omdat iedere klant zijn eigen eisenpakket heeft en onderdelen vaak vintage zijn. Dit maakt een Velo d’Anvers fiets uniek. Er zal er nooit een tweede van zijn.

Batavus ZGAN

Hier hadden we de opdracht om de Batavus "zo goed als nieuw" te maken, Het is dan geen race of tourfiets, toch is ook dit mogelijk. Natuurlijk is er een hoop vernieuwd, maar wat nog goed was mocht blijven. De lak was wonderwaarlijk nog in een beste staat, na polijsten en een blanke laklaag zag deze we weer als nieuw uit. Een paar kleine upgrades zijn er wel, LED lichten en een comforabel zadel.